incompany opleiding bhv

Maatwerk opleiding voor het beste resultaat

123Hulpverlening.nl stemt een in-company opleiding BHV altijd volledig af op de situatie van de opdrachtgever. We nemen o.a. uw beeldmateriaal en procedures als uitgangspunt bij het samenstellen van lesstof en -materiaal.

  • Foto's van uw organisatie in het lesmateriaal
  • Opleidingen (bij voorkeur) op locatie
  • Lesstof gebaseerd op uw eigen procedures
  • Cursus afgestemd op het kennisniveau van de cursist
  • Hoge mate van interactie

De voordelen van onze maatwerk BHV-cursus:

Als we werken met informatie en materiaal uit uw eigen organisatie dan verhoogt dat de betrokkenheid van uw BHV'ers. De situatie is voor hen herkenbaar en nodigt bovendien uit tot het stellen van gerichte vragen.

De In-company opleiding wordt gecombineerd met e-learning, zodat de medewerker goed voorbereid aan het praktijkdeel deel kan nemen. De e-learning wordt jaarlijks aangepast aan de situatie in uw organisatie. Zo voorkomen we herhaling en zorgen we voor nieuwe en verfrissende lesstof. 

BHV-opleiding op locatie

Als het even kan, verzorgt 123Hulpverlening.nl de opleidingen op locatie. Dat scheelt uw medewerkers reistijd en -kosten. Bovendien leren de BHV-ers de theorie en praktijk dan op de plaats waar zij ook eventueel hulp moeten verlenen. Dat komt de effectiviteit van de opleiding en hulpverlening zeker ten goede.

Wij kunnen de BHV-opleidingen volgens NIKTA-certificatie aanbieden.